Voel je fitter, vitaler en mooier.

IN 5 STAPPEN NAAR EEN GOED FIGUUR

De eerste kennismaking met HoH is een gratis body-check

Tijdens deze bodycheck word je uitgebreid geïnformeerd over onze methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn.

Elke vrouw/man is immers verschillend

Afhankelijk van je wensen, leeftijd, metabolisme, lichaamsbouw en conditie word je persoonlijke programma opgesteld. Via de metingen weet je precies hoeveel centimeters je kunt afslanken en op welke plaatsen. Tevens krijg je van ons een schriftelijke centimetergarantie

Verlies centimeters waar jij het wilt

Doelgericht bewegen zorgt voor de afbraak van overtollig vet op die plaatsen waar jij het wilt. Een uitgekiend bewegingsprogramma wordt speciaal voor jou samengesteld op basis van je bodycheck, gewicht, leeftijd, conditie en algemene gezondheid.

Figuurcorrectie voor jong en oud

In infrarood cabines voer je onder deskundige begeleiding de bewegingen uit. Doelgericht en medisch verantwoord. De oefeningen worden immers liggend uitgevoerd, zodat je rug en gewrichten worden ontlast. De warmte in de cabine bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. Heb je last van gewrichtsklachten, reuma, artrose, artritis, fibromyalgie, dan ben je extra gebaat bij de warmte tijdens het sporten. De warmte verkort aanzienlijk de tijd waarin je bezig bent. Per keer ben je ongeveer 30 minuten aan het sporten. Kortom, doelgericht bewegen is gezond sporten en geschikt voor jong en oud.

Bewezen concept

HoH past de TFM-methode toe voor algemeen gewichtsverlies en plaatselijke figuurcorrectie. Deze methode bewijst zich al meer dan 30 jaar! Je doet dus een beroep op een bewezen concept en laat je niet zomaar leiden door één of andere hype. Voedingswetenschappers van de universiteit van Wageningen volgden in 2008 gedurende 40 weken 39 vrouwen die diverse afslankmethodes volgden. Dit recent onderzoek toont aan dat intensieve voedingsbegeleiding in combinatie met doelgericht bewegen de beste methode is om af te vallen.

Een revolutie voor een gezonde en strakke huid

Ozontherapie is het meest ontspannende onderdeel van de HoH-methode. Gedurende 15 minuten onderga je een ontspannende huidbehandeling in de ozoncabine, die voorzien wordt van ozonzuurstof. Ozonzuurstof zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend door een warme lucht. De ozonzuurstof stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen. Deze unieke weldaad zorgt ervoor dat je huidcellen sneller worden vernieuwd en je huid perfect aansluit op de plaatsen waar overtollig vet is verdwenen. Gevolg: cellulitis vermindert of verdwijnt en je huid wordt weer mooi, strak en glad.

Je HoH voedingsbalans

Tijdens de kuur begeleiden de HOH-coaches je bij het geleidelijk aanpassen van je leefpatroon. Ook krijg je verantwoord voedingsadvies van  een gediplomeerde diëtiste. HoH past dus geen ingewikkelde diëten, maaltijdvervangers, pillen, shakes of injecties toe, maar wel een aanpak met een lange termijnvisie, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De HoH diëtiste volgen de richtlijnen van gezonde voeding en je zult versteld staan als je ziet wat je allemaal mag eten en in welke hoeveelheden. Je leert evenwichtig en gezond te eten, zodat je nu niet alleen kilo’s kwijtraakt, maar ook straks na het einde van je kuur je nieuwe gewicht kunt behouden.

HoH bied je in combinatie met de TFM-methode cardio aan om je lichaam tot een nog beter en strak resultaat te brengen. Door extra te bewegen verbrand je ook meer, waardoor je dus ook eerder afneemt in gewicht. HoH biedt daarom de gelegenheid om je proces te versnellen door stap 5 en dat is werken aan je conditie en vetverbranding door middel van cardio. Met speciaal ontwikkelde fitness-fietsen een extra boost op je afvalproces.

Heeft u een vraag? Wij bellen u graag terug!