House of Health

Bewustzijn coach

Ik ben Mieke Gruijters trotste eigenaar van Be-now bewustwording & balans

Ik ben werkzaam als Energetisch bewustzijnscoach & trainer en het organiseren van verschillende retraites in het binnen/buitenland.

Een eerste stap op weg naar verandering, is bewust worden van waar je nu staat!

Het is mijn passie om je te mogen begeleiden in het bewustwordingsproces waarop jij je op dit moment in bevindt. Ik laat je weer terugkomen in je eigen kracht en inspireer je om je weer te laten voelen wie je werkelijk bent. Weer contact maken met je hart, ‘thuiskomen bij jezelf’. Door te voelen ga je ontdekken wat er echt in je leeft en wat er echt toe doet. Door weer te vertrouwen, te luisteren naar je gevoel, wat wil ik, wat voel ik en wat ik kan.

Hoe ik te werk ga

Soms gebeurt er iets in je leven wat je uit balans brengt.

Stapsgewijs leer je inzicht te krijgen in jezelf, een situatie of in een probleem. Je leert te begrijpen, wat iets met je doet en hoe jij hierop reageert. Je leert om de signalen waar te nemen die vanuit jezelf komen en daar vervolgens mee om te gaan op een manier waar jij jezelf prettig bij voelt.

Ik werk vanuit mijn gevoel & intuïtie. Ik stem me af op wat er op dat moment is. Je mag van me verwachten dat ik naar het complete plaatje kijk. Ik geloof in eenvoud en in laten ontstaan wat er wil ontstaan. In overgave en in vertrouwen. Dat maakt elke sessie bijzonder, omdat elke ontmoeting en ieder individu anders is. Dit betekent dat we iedere keer kijken wat je nodig hebt, volledig afgestemd op jou.

Zo raak je zelf meer in balans, zowel fysiek, mentaal, als emotioneel.
De sessie verloopt dan ook op basis van respect voor de ander met een uniek, eigen verhaal. Voel je weer de innerlijke kracht, voel je weer geluk en zie en voel je weer de kwaliteit van leven.

Het gaat om aandacht en bewustwording. Het antwoord zit in jezelf. Het mag weer opnieuw aangeraakt worden!

Ik ben een vrolijke levensgenieter, die houdt van de wereld te ontdekken. Ik ben een mensenmens en vindt het mooi om nieuwe mensen te ontmoeten.

Gun jij jezelf een vrijblijvend een kennismaking gesprek, neem dan via info@be-now.n contact met me op voor een afspraak te maken!

Liefs, Mieke Gruijters  Be-now.nl

 

 

Food

Telefoon

+31 (0)40 2028 280

Adres

Brederode 1
5582 ZE Aalst-Waalre