House of Health

House of Health is inmiddels een tijdje gesloten, en het zal zeker nog een tijdje duren voor we weer open gaan vanwege het coronavirus.

Zodra de overheid en wijzelf het veilig genoeg achten om te komen sporten, laten we het je opnieuw weten. Tot dan zijn alle afspraken geannuleerd en boek je ook best geen afspraken meer.

Maar … blijf ons zeker volgen. We gaan je de komende weken helpen om fit en gezond te blijven, het beste medicijn tegen corona. Je kunt dit op onze website, Facebook en Instagram terug vinden. We geven hieronder een antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je een andere vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons instituut. We blijven voor jou bereikbaar via e-mail, telefoon (callback) of via contact.

Hartelijk dank voor je begrip en hopelijk zien we elkaar snel weer!Stay safe 🌍BHealthy 🍏

Wat gebeurd er met abo's en kuren?

Je mag erop rekenen dat abonnementen en de geldigheid van een kuur automatisch verlengd worden. Zodra we onze activiteiten weer opstarten, kan je dus gewoon terug komen sporten.

Hoe kan jij ons helpen?

De lopende behandelingen vanwege de corona-uitbraak gaan niet verloren. Iedereen krijgt of is inmiddels voorzien van een trainingsprogramma en zolang dat nodig is worden deze verlengd.Maar als bedrijf hebben we ook inkomsten nodig om een zeer moeilijke periode financieel te overbruggen. Wie ons nu helpt, profiteert er later van.

Kan ik nog afspraken boeken?

Omdat niemand exact kan zeggen tot wanneer de maatregelen zullen lopen, is het helaas voorlopig niet mogelijk om afspraken vast te leggen.