House of Health

Endermologie behandelingen

Op natuurlijke wijze een slank en strak silhouet.
Minder cellulite, vet en een stevigere huid?

Met de innovatieve endermologie behandeling kunnen wij de huid verstrakken, vet verminderen en cellulite verbeteren waar u wilt.

body
behandeling endormologie

Hoe LPG® apparatuur verschillende wensen kan vervullen.

Met meer dan 35 jaar ervaring is LPG® wereldwijd marktleider op het gebied van mechanische celstimulering. Afkomstig uit Frankrijk ontwikkelt LPG gepatenteerde innovatieve technologie voor de medische, paramedische, cosmetische en sport branche. De apparatuur van LPG werkt met de gepatenteerde endermologie® huidstimulatie techniek waarbij de lichaamseigen cellen aan het werk gezet worden. Het innovatieve aanzuigsysteem in combinatie met fibraties zorgt dat op een pijnvrije, effectieve wijze wordt gewerkt op huidverbetering en bodycontouring.

In 2017 heeft LPG Systems® wederom een technologische revolutie bereikt met de lancering van de Cellu M6 – Alliance. Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelkop met een rol- en klepcombinatie worden resultaten geoptimaliseerd doordat er gewerkt wordt op 3 indicaties tegelijkertijd. Deze consistente techniek in combinatie met gepersonaliseerde programma’s zorgen ervoor dat resultaten worden geoptimaliseerd.

behandeling endormologie

Cellulite egaliseren

90% van de vrouwen kampen met cellulite door  genetica, hormonale veranderingen, voeding en andere leeftijdfactoren.

Het vetweefsel zit vaak vast in kamers, gemaakt van bindweefseltussenshotjes (septa).

Tussen deze septa gaan vetweefsel, vocht en toxines ophopen waardoor er spanning op de huid komt te staan. Dit trekt aan de huid en geeft zichtbare putjes, cellulite.

House of Health

behandeling endormologie

Endermologie®

Endermologie® werkt als fitness voor de huid. Het verkleefde vetweefsel wordt versoepeld, de septa worden opgerekt, tegelijkertijd wordt de vetverbranding gestimuleerd en de circulatie verbeterd waardoor overmatig vocht en toxines worden afgevoerd. De oorzaak van cellulite wordt aangepakt, de spanning wordt opgeheven en de huid wordt duidelijk gladder terwijl we het bindweefsel respecteren zonder bijwerkingen of risico’s.

House of Health

behandeling endormologie

Huidverbetering

De fibroblast creëert fundamentele substanties voor de huid die zorgt voor densiteit, zachtheid en glans; collageen zorgt voor het behoud en stevigheid, elastine voor soepelheid en hyaluronzuur voor volume en hydratie. Ondanks een perfecte levensstijl vertraagt de activiteit van de cellen en verschijnen de eerste tekenen van veroudering vanaf 25 jaar. Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

House of Health

behandeling endormologie

LPG®

De gepatenteerde LPG® behandelkop oefent snelle microklopbewegingen uit op het huidoppervlak van het gezicht en hals, als een echte fitness voor de huid.

Deze unieke en pijnloze stimulatie exfolieert de huid zacht, voert zuurstof naar de weefsels en reactiveert de microcirculatie om de teint egaal te maken en meer glans te geven aan de huid.

House of Health

behandeling endormologie

Huidversteviging

Endermologie® oefent intense stimulatie door aangename microklopbewegingen uit op het huidoppervlak. Deze fitness voor de huid reactiveert de fibroblasten effectief. Op deze 100% natuurlijke manier wordt de productie van collageen, elastine (+46%*) en hyaluronzuur (+80%*) effectief gestimuleerd – voor een onmiddellijk en langhoudend liftend effect.

House of Health

behandeling endormologie

body, food and mind Traject

Voel je happy, fit en gezond dankzij je nieuwe way of life! Wij geloven dat je een gezonde levensstijl alleen bereikt vanuit een holistische aanpak. Daarom geven we tijdens elk traject zowel body, food én mind alle aandacht en verbinden we ze met elkaar. Zo ga je voor échte verandering in je leven op de lange termijn.

House of Health

Een gezondere levensstijl?
Daar kies jij voor!

Vetten afbreken

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, maakt endermologie® het mogelijk om de zones die bestand zijn tegen fysieke inspanning en voedselhygiëne te behandelen en te verfijnen (armen, rug, buik, taille, dijen, …) met een precieze aanpassing aan de behoeften van elke huid.

Cellulitis gladstrijken

Cellulitis, waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen.

De huid verstevigen

Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd… De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz.

Terug lichtere benen

Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten… Deze symptomen wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie. De toxines hopen zich op in het organisme, wat de verschillen in volume op één dag of op verschillende momenten tijdens de vrouwelijke cyclus verklaren.

Welzijn

Ontdek onze House of Health exclusieve verzorgingsprogramma’s voor een ongeëvenaarde efficiëntie en ontspanning.

Voor vrouwen én mannen

Alle lichaamsbehandelingen zijn voor vrouwen én mannen

Zichtbare resultaten vanaf de 3de sessie.

body

Lichaamsbehandelingen voor vrouwen én mannen

Voor deze behandelingen is GEEN abonnement nodig !

 

Detox - 30 minuten

Activeert de bloedsomloop om in te werken op de waterretentie en de toxines te draineren. 

De huid krijgt “opnieuw geoxygeneerd” voor een onmiddellijk dynamiserend effect en een gevoel van lichtheid. 

Zichtbare resultaten vanaf de 3de sessie.  

Relaxatie - 30 minuten

Maakt de spieren los, elimineert stress en zorgt voor een diep gevoel van ontspanning.

Om lichaam en geest in evenwicht te brengen. 

Zichtbare resultaten vanaf de 3de sessie. 

 

Endermopunctuur - 30 minuten

Uitzonderlijke behandeling die tegelijkertijd inwerkt op de adipocyten (slankheidscellen), de fibroblasten (jeugdigheidscellen) en om hun omgeving voor een maximale doeltreffendheid. Verfijnt het figuur en strijkt cellulitis glad. 

Zichtbare resultaten vanaf de 3de sessie.

endomologie

Endermowear LPG®
Gepatenteerde technologie

Het Endermowear LPG® is exclusieve technische kleding die zorgt voor een diepe grip en een optimale zichtbaarheid van het weefsel tijdens de endermologiebehandelingen.

Deze persoonlijke kleding is licht en ademend voor de huid en zorgt voor een intenser gevoel en een ideaal comfort tijdens de behandeling.

Telefoon

+31 (0)40 2028 280

Adres

Brederode 1
5582 ZE Aalst-Waalre