Endermologie

op natuurlijke wijze een slank en strak silhouet

Minder cellulite, vet en een stevigere huid? Met de innovatieve endermologie behandeling kunnen wij de huid verstrakken, vet verminderen en cellulite verbeteren waar u wilt. Endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG-apparaat. De cilinders van dit apparaat pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame en regelmatige bewegingen af. Hierdoor worden de huid, de onderhuid en het onderliggende bindweefsel stevig maar pijnloos gemasseerd. Het is een soort huidgymnastiek die de structuur van het bindweefsel verbetert, de doorbloeding bevordert en de afvoer van lymfevocht en daarmee afvalstoffen stimuleert.

Minder vet, cellulite en een stevigere huid?

Met de innovatieve endermologie behandeling verstrakken wij de huid, verminderen vet en cellulite verbeteren waar u dat wenst.

Afslanken én verstevigen

Met endermologie wordt een natuurlijk proces in gang gezet waarbij vetophopingen worden afgebroken en de huid gezond en sterk wordt. Zo nemen vet- en vochtophopingen af en de bindweefselstructuur verbetert. De vorming van elastinevezels en collageenvezels wordt gestimuleerd waardoor de huid steviger, soepeler, gladder en gezonder wordt. Afslanken en verstevigen daar waar IK het wil! Een stralende en gezonde huid en een strak en slank lichaam.

Heeft u een vraag? Wij bellen u graag terug!