De beste investering in jezelf slank en fit op elke leeftijd!

Van tiener tot 65-plusser op elke leeftijd kun je met succes afslanken of je figuur verstevigen. Ben jij het jojo-effect beu of ben je toe aan echte verandering? Wil je gezonder leven en eten maar niet langer diëten? Dan is House of Health door onze totaalmethode die gebaseerd is op sporten, conditie en doelgericht bewegen, de bewezen oplossing met garantie op slagen. Zo voel je je fitter, vitaler en mooier.

Afslanken met garantie! Snel resultaat!

House of Health biedt persoonlijke en professionele begeleiding of je nu overgewicht hebt of juist enkele kilo’s kwijt wil. Maar zelfs als je je figuur gericht wilt  verstevigen ben je aan het juiste adres. Wij geven daarom graag een schriftelijke cm-garantie. Zo kan je zonder twijfels bij ons aan de slag. Welkom in de wereld van House of Health.

Biografie

Mijn naam is Jessica Cornelissen en ben werkzaam als afslankcoach. Een vak wat ik met veel passie en affectie uitvoer. Waarom mijn gedrevenheid? Een kleine 14 jaar geleden is er een keerpunt gekomen in mijn leven. Ik werd, net als helaas vele met mij, getroffen door de ziekte kanker. Mijn leven stond ineens op zijn kop. Hoe verder? Na dit omslagpunt ben ik mijn leven drastisch gaan veranderen. Ik besefte dat teveel roken en het regelmatig nuttigen van teveel alcohol er niet bepaald aan mee gedragen heeft en zeker geen gezonde levensstijl was. Mijn mindset moest om en dat lukte. Ik overwon de kanker en ontdekte dat een gezonde levensstijl mij een betere kwaliteit van leven gaf. Ik werd fitter, vitaler en mijn zelfbeeld werd positiever.

Ik ben me gaan verdiepen in boeken en heb een interne opleiding genoten binnen de afslank branche waar een gezonde levensstijl en blijvende mindset de belangrijkste drijfveren waren. Ik ben toen in dienst gegaan van een afslankinstituut. Vanaf dat moment is mijn taak begonnen. Na het veranderen van mijn eigen levensstijl en het effect daarvan op mijzelf had ik een missie; het coachen van vrouwen bij het afslanken. Dit heb ik jarenlang succesvol in dienst gedaan van een gerenomeerd instituut.

Nu is de tijd aangebroken om mijn eigen visie toe te passen op het bereiken van een gezondere levensstijl met blijvend effect.

In mijn eigen slankheidsinstituut House of Health werk ik met een bewezen vijf-stappen plan waarbij er aandacht is voor jou als mens, geen standaard maar een plan op maat speciaal voor jou daar waar jouw wens ligt. En je hoeft het niet alleen te doen, mijn team en ik helpen je tijdens iedere stap.

Welkom in de wereld van House of Health.

Jessica Cornelissen